RT Lexicon - шаблон joomla Книги
  • icon Magazijn
  • icon Machinepark
  • icon Opleiding
  • icon Project
image Eigen Magazijn om efficiënt te kunnen bouwen Lees Meer
image Machinepark Wij beschikken over eigen materieel Lees Meer
image Opleiding Interne training en opleiding Lees Meer
image Project Van plan tot projectontwikkeling Lees Meer
image

Bouwbedrijf HET BOUWWERK NV

is in november 2013 ontstaan door de ontwikkeling van woonwijk De Schuilplaats te Wanica. In september 2009 is de ontwikkeling van woningbouwproject De Schuilplaats van start gegaan.

Ontwikkeling

Er zijn meer dan 100 woningen gerealiseerd, inclusief alle benodigde infrastructurele werken en sociale voorzieningen zoals een wandelpark en kinderspeelplaatsen en seniorenwoningen. Verder zijn er dijken, kanalen en meren aangelegd. De woonwijk wordt continue doorontwikkeld en verder uitgebreid.

 

 

Deskundigheid

Civieltechnische werken die zijn uitgevoerd zijn het aanleggen van dijken, kanalen en waterpartijen, het realiseren van een pompgemaal, het aanleggen van verharde wegen, het aanleggen van gescheiden en gesloten rioleringssystemen en het aanleggen van een wandelpark.

Bouwkundige werken die zijn uitgevoerd zijn de bouw van ca 50 woningen, hierin ondersteund door onderaannemers voor het schilderwerk, en installatiewerk (water en elektra).

 

image

Eén aanspreekpunt

HET BOUWWERK NV is het enige aanspreekpunt voor de opdrachtgever tijdens het volledige bouwproces. De opdrachtgever hoeft dus geen tijd en energie te spenderen aan afspraken en afstemming met onderaannemers en leveranciers.

image

Aftersales en Garanties

BOUWWERK NV staat ook na de uitvoering van de bouwwerkzaamheden garant voor de afgesproken kwaliteit binnen de gestelde afspraken.

image

Veiligheid en gezondheid

De veiligheid en gezondheid staan hoog in het vaandel. De werknemers zijn verplicht zich te houden aan het gebruik van alle benodigde persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM).

 

Ethisch verantwoord

Bouwbedrijf HET BOUWWERK NV wordt aangestuurd vanuit de waarden van de Bijbel. Kernwoorden hierbij zijn eerlijkheid en integriteit.

Contact Ons