RT Lexicon - шаблон joomla Книги
  • icon Magazijn
  • icon Machinepark
  • icon Opleiding
  • icon Project
image Eigen Magazijn om efficiënt te kunnen bouwen Lees Meer
image Machinepark Wij beschikken over eigen materieel Lees Meer
image Opleiding Interne training en opleiding Lees Meer
image Project Van plan tot projectontwikkeling Lees Meer
image

Magazijn

Om efficiënt te kunnen bouwen moet de logistiek, onder andere de aan- en afvoer van bouwmaterialen, goed op orde zijn. Het magazijn speelt hierin een cruciale rol. Er is afstemming met het bedrijfsbureau en de projectleiding. Een goed voorraadbeheer zal stagnatie zoveel als mogelijk voorkomen.

Wekelijks worden inkooplijsten opgesteld waardoor de voorraad op het juiste niveau wordt gehouden. Ook zorgt het magazijn ervoor dat er voldoende benodigde bouwgereedschappen aanwezig zijn.

 

Onderdeel van het magazijn is een volledig ingerichte werkloods waar verschillende (half)fabricaten worden geproduceerd. Hierbij kan worden gedacht aan staalwerk (trappen, bordessen, railingen etc.), houtwerk (spanten, houten trappen, dorpels, verschillende soorten schaafwerk zoals afwerklijsten, deurposten, vloerdelen, etc.) en betonwerk (lateien, wapeningswerk, betonnen dorpels, etc). Door deze prefabricage is het bedrijf in staat om efficiënt en kwalitatief hoogwaardig te werken. Er zijn goede controlemogelijkheden op de kwaliteit. De juiste opstelling van het machinepark zorgt voor een goede werkvolgorde.

image

Voorraad

Voorraad bouwmaterialen in het magazijn.

image

Prefabricage

Prefabricage van houten spanten.

image

Machines

Houtbewerkingsmachines.

 

Het Bouwwerk

Voor meer informatie over onze dienstverlening kunt u ons bereiken via de contactpagina.

Contact Ons