RT Lexicon - шаблон joomla Книги
  • icon Magazijn
  • icon Machinepark
  • icon Opleiding
  • icon Project
image Eigen Magazijn om efficiënt te kunnen bouwen Lees Meer
image Machinepark Wij beschikken over eigen materieel Lees Meer
image Opleiding Interne training en opleiding Lees Meer
image Project Van plan tot projectontwikkeling Lees Meer

Welkom op onze "Organisatie" pagina. Op deze pagina vindt u vrijwel alle informatie over onze organisatie. Wilt u specifieke zaken weten, stuurt u dan een e-mail via de contactpagina.

Onze Organisatie

Onze organisatie is opgezet voor een full service aanpak, met aandacht voor zowel planontwikkeling en bouw als service en onderhoud. Voor projectontwikkeling en beleggingen werken wij samen met lokale als internationale partners en investeerders.

 

Organisatie structuur

De organisatiestructuur van "Het Bouwbedrijf" is toegespitst op het vervullen van rollen als bouwkundige, ontwikkelaar en beheerder.

image
 

Bedrijfsbureau

Op het bedrijfsbureau wordt gewerkt aan het maken van calculaties en werkvoorbereiding. Dit  vanaf de aanvraag tot aan de oplevering. Dit houdt in het maken van ontwerpen en tekenwerk, het opstellen van werkplanningen en het maken van de eerste contacten met onderaannemers en leveranciers. Tijdens de uitvoering houdt het bedrijfsbureau dagelijks afstemming met de projectleiding.

Er wordt voornamelijk digitaal gewerkt, waarbij de mensen beschikken over recente computers en toebehoren, inclusief alle benodigde software zoals tekenprogramma’s (CAD en 3D-programma’s) en software om projecten te plannen en bij te sturen. Alle bestek- en werktekeningen worden op eigen printers (tot A1-formaat) afgedrukt voor de productie.

 Wilt u contact opnemen met het bedrijfsbureau druk dan HIER. Vul het digitale contactformulier zo volledig mogelijk in en klik op verzenden. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

image

Projectleiding

De projectleiding is verantwoordelijk voor een correcte uitvoering van het bouwproject, gerealiseerd binnen de kaders van de opgestelde planningen en begrotingen. Lees Meer......

image

Magazijn

Om efficiënt te kunnen bouwen, moet de logistiek voor de aan- en afvoer van bouwmaterialen goed op orde zijn. Lees Meer....

image

Materieel

De afdeling Materieel is verantwoordelijk voor het onderhouden van alle aanwezige materieel. Lees Meer....

image

Uitvoering

Het uitvoerend personeel is verdeeld in ploegen van 5 tot 8 werknemers die aangestuurd worden door een ploegbaas. Lees Meer....

 

Het Bouwwerk

Voor meer informatie over onze dienstverlening kunt u ons bereiken via de contactpagina.

Contact Ons